att spy

Vad gör du just nu: Lyssnar på Dawsons Creek soundtracket från när jag var 12 år. Jag har letat efter den gamla skivan och hittade den nu längst inne i en bokhylla i datorrummet.

Är det trevligt: Oh ja. Många fina minnen (Österrike & Kroatien 2002)

Berätta om din äckligaste spya: Jag var i Thailand och mådde skit kass. Mina föräldrar tvingade med mig till resataurangen där man åt frukost, eftersom vi skulle ut och snorkla på en ö bla bla. Jag grät och mådde ännu sämre och mina föräldrar trodde inte på mig. Jag tog nyckeln från min mamma och gick tillbaks till rummet. på vägen spydde jag 4 gånger. Genom munnen, genom näsan. Och mina ben skakade så mycket att jag inte kunde gå upp för trapporna till rummet.
Senare den dagen övertygade min mamma mig om att jag mådde utmärkt. Hon drog med mig till poolområdet och jag spydde i poolen. Ganska äckligt men ett fint minne.

Okej, det låter ju jobbigt. Brukar du spy ofta, då:  Nej. Det är typ min fobi. Det äckligaste jag vet. Kommer inte ihåg sist jag spydde. Eller jo! Efter animations spelning på sticky. Då spydde jag på en ställning och nästan på min brors kusins skor. Hehe.

Berätta om den du känner som du tror spyr oftast: Altså jag tror Vendela tar hem priset. Hon berättar ofta om sina spyhistorier.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0