ÄVEN OM JAG VET ATT JAG MÅSTE GLÖMMA DIG



detta är rock'n'roll

dött



Altså, vad gör man när en av ens favoritbloggar blir lösenordsskyddad och den andra blivit en jävla moralblogg??! Så jävla trist. Vad händer? Vad ska jag nu göra? Dert är inte OK!!
Och jag kan också meddela att min underbara klocka (som jag köpteb förb 33 SEK) nu har gett upp. Efter ett upp valde den att lägga ner efter ett bad på saltholmen. Jävla skitkvalitet! För 33 spänn förväntar man ju sig lite mer.

Bilden ovan föreställer mig i onyktert tillstånd på midsommar när jag ska impa på ett gäng 14-åriga syskon/kusiner genom att göra kycklingen. Man gör såhär:
Ta en stor colleage tröja, sätt benen där ärmarna ska vara. In med huvudet genom tröjan och luvan över huvudet. Sedan går man runt så och har chicken fight. Altså man typ brottas. Men min tröja var för liten för att det skulle funka och jag impade inte på fjortisarna.

Jag kom just hem. Jag satt på the queen och drack o rökte. Jag åkte i 40 minuter utan musik eftersom jag glömde min ipod hemma. Misär. Total jävla misär.

this town kills you when you are young

vad jag bryr mig om nu
är att från samma säng
lyssna till samma regn

Eh, kan man gå på Way out Wests klubbspelningar även fast man inte har way out west biljett? Jag vill se Kleerup. Idag har jag laddat ner massa grymma live inspelningar av Lykke Lis låtar.
Fan vad jag ångrar att jag inte köpte cigaretter igår när jag ändå var ute. Jag orkar inte cykla o köpa. Jag är ensam. Imorgon ska jag på Sticky. Jag ska va full. Jag ska spy. Det ska bli gött.

Shoreline - Broder Daniel
Tonight (live austin, Texas) - Lykke Li
The Opposite of Hallelujah - Jens Lekman

att spy

Vad gör du just nu: Lyssnar på Dawsons Creek soundtracket från när jag var 12 år. Jag har letat efter den gamla skivan och hittade den nu längst inne i en bokhylla i datorrummet.

Är det trevligt: Oh ja. Många fina minnen (Österrike & Kroatien 2002)

Berätta om din äckligaste spya: Jag var i Thailand och mådde skit kass. Mina föräldrar tvingade med mig till resataurangen där man åt frukost, eftersom vi skulle ut och snorkla på en ö bla bla. Jag grät och mådde ännu sämre och mina föräldrar trodde inte på mig. Jag tog nyckeln från min mamma och gick tillbaks till rummet. på vägen spydde jag 4 gånger. Genom munnen, genom näsan. Och mina ben skakade så mycket att jag inte kunde gå upp för trapporna till rummet.
Senare den dagen övertygade min mamma mig om att jag mådde utmärkt. Hon drog med mig till poolområdet och jag spydde i poolen. Ganska äckligt men ett fint minne.

Okej, det låter ju jobbigt. Brukar du spy ofta, då:  Nej. Det är typ min fobi. Det äckligaste jag vet. Kommer inte ihåg sist jag spydde. Eller jo! Efter animations spelning på sticky. Då spydde jag på en ställning och nästan på min brors kusins skor. Hehe.

Berätta om den du känner som du tror spyr oftast: Altså jag tror Vendela tar hem priset. Hon berättar ofta om sina spyhistorier.


stay

Egentligen skulle jag vilja sluta skriva i denna bloggen. Mest för att under tiden jag har skrivit här har jag levt så jävla gott! Hitills har denna bloggen symboliserat en grym tid i mitt liv. Och det känns som den eran börjat lida mot sitt slut, eller kanske redan har.
Jag menar inte att jag inte lever gott nu, men det är inte samma sak som våren 2008.

Nu släpper vi det gamla och börjar om på nytt. Men på samma knullad föralltid blogg. Det är så jag säger det.

14 år

För fyra år sedan var jag 14 år. Då såg jag ut såhär:


Min största idol här i livet var Mischa Barton. För hon var så snygg. Typ den snyggaste jag hade sett. Detta var typ innan OC-hypen satte igång. Innan OC hade börjat visas på svensk tv. Jag såg Lost & dilerious och typ dog. Jag såg första OC avsnittet hundra gånger i väntan på nästa. Mischa var min idol. Och det var faktiskt ett tag som jag såg ut som henne believe it or not. Jag hade samma frisyr som Mischa. En gång var det någon som viskade efter mig "shit där är hon från OC".




Det var fina tider.

spelning

vad tyckte du om spelningen?

och så dog jag lite inombords. upp med tummen och dog lite mer på grund av pinsamhet.

jag är lika öppen som en bok skriven av

"Kära dagbok, Nick har inte svarat på NÅGRA av mina kärleksbrev, jag börjar ge upp hoppet. Den enda mannen som någonsin förstår mig och någonsin kommer förstå mig är upptagen med sitt liv och karriär i NYC, där jag för övrigt också vill bo. Jag är ensam och dricker gin för att glömma mina sorger, för det har jag sett att man gör på film. Puss dagboken"

mitt ex känner mig bättre än någon annan. bättre än kag känner mig själv.

let it go tonight

Varje gång jag hör "I Just Want To Make That Sad Boy Smile" med Kleerup tänker jag på en alldeles speciell man i mitt liv. För det är det ena jag vill. Att få honom att le och skratta. För det är då jag mår som bäst. Och det var ganske längesedan nu.  Och eftersom jag har shuffle songs på på itunes kommer ironiskt nog "No ones gonna love you" på med Band of Horses.
Personer man egentligen bara mött ett fåtal gånger.

denna text är modifierad för den var alldeles för intim innan. och jag blottade mitt hjäta för mycket. och jag måste befinna mig bakom en mur. safety first.

ps jag är full och menar inget jag säger.

ps igen. jag ljög

biafra



Asså jag bloggar för det mesta på biafrabarnbloggen. Så checka där om ni vill läsa om spännande grejer. Nu drar iallafall jag på Rip it up över helgen. Jag hoppas att det kommer bli som på bilden ovan typ.

Mal the pal!

springsteen

Yes, nu drar jag för att kolla på Bruce Springsteen. Jag hoppas på The River och This Hard Land. Två av universums bästa låtar, typ.

scrub



Ibland är det läskigt hur mycket man kan identifiera sig med någon. Altså JD i Scrubs måste vara min long lost tvillingbror.

RSS 2.0