snällt

Jag heter Malin. Jag är arton år och är oftast sjuk. Jag äger 6 västar. En jeansväst. En i mocka, en i bommull, en i siden. Resten är odefinierbara.
Mitt liv har hitills gått ut på att vara så fräck som möjligt, och jag måste säga att jag lyckats ganska bra. Men såhär tids, när man börjar bli gammal och sånt har jag bestämt att jag ska ha ett annat mål här i livet. Att vara snäll. Jag ska bli den där snäll tjejen som alla tycker om. Som är lite småtjock för hon äter bullar hela tiden. Jag ska vara oförarglig och ha flätor i mitt hår. Jag ska vara hjälpsam åt alla som är yngre och inte riktigt förstår det hårda brutala världen.

Det är inne att vara snäll. Följ trenden du ockå!

självporträtt



Jag vet att jag är snygg.

britpop


Inget slår min sommarspelista. Den är så bra! Här är några av låtarna ur spellistan.


No One's Gonna Love You - Band of Horses
Guess There's No One -bonnie and clyde 
Bookshop Casanova -The Clientele 
Lost! - Coldplay   
Violet Hill - Coldplay 
Love Astronaut - Murder Mystery 
Psyco Killer -Talking Heads 
Staying Out For The Summer- Dodgy 
Common People -Pulp 
Since You Been Gone- Rainbow 
Wild Thing- The Troggs 
Pork & Beans - Weezer

gråta och le

När jag lyssnar på Escape the nest med Editors känner jag mig igen mig i Penny Lane i slutet av denna scenen ur Almost Famous.
 



host

Mitt tålamod är lika med noll. Jag är rastlös och klarar inte av att ha sommarlov och inte göra någonting. Jag är dessutom sjuk och det är trist. Hur gör man för att bli frisk och slippa sin allergi?
Snälla någon, Mananahäng snarast? Jag behöver ragga lite. På både bartendern och 9b killarna. Jag saknar mina vänner, det blir lite ensamt att gå ensam hemma hela dagarna. Jag är sällskapssjuk.

drop it


Mitt visdomsord till er sommaren 2008 är

"Släpp det bara. Släpp det."

Livet blir så mycket enklare då.

RSS 2.0